Algemene Voorwaarden

  • Home
  • Algemene Voorwaarden

Het atelier van sinterklaas is een webwinkel met  een eigen atelier waar Sint en Pieten kleding op maat kunnen bestellen en waar alle bijbehorende artikelen gekocht kunnen worden.

Artikel 1. Geplaatste bestellingen worden pas in behandeling genomen indien een aanbetaling van 50% of de nota volledig is betaald. Alle prijzen zijn inclusief 21% btw en exclusief verzendkosten.

Artikel 2. Alle verzendingen lopen via TNT Post.  Het risico van de verzending komt voor rekening van de klant.  Desgewenst kunnen de goederen verzekerd worden verzonden dit kunt u bepalen in de web shop.

Artikel 3. Kleding, schmink, pruiken en haarwerken kunnen om hygiënische redenen niet geruild worden.

Artikel 4. Het atelier van sinterklaas is niet verantwoordelijk voor eventuele schade indien uw bestelling te laat door TNT Post wordt bezorgd.  Alle goederen worden direct na ontvangst van uw betaling verzendklaar gemaakt en per TNT Post verzonden.

Artikel 5. De klant dient zijn bestelling direct te controleren en binnen  24 uur eventuele gebreken te melden aan Het atelier van sinterklaas.

Artikel 6. Indien er sprake is van productie fouten zal Het atelier van sinterklaas  in redelijkheid er alles aan doen om de artikelen te ruilen bij de leverancier dan wel daarvoor een ander artikel in de plaats te stellen dan wel tot een redelijke oplossing te komen.

Garantie: De algemene garantie termijn op kostuums is 1 maand  waarbij wij niet verantwoordelijk zijn voor was, stoom of andere reinigingsproblemen of doorslijtplekken door wrijving of andere invloeden van buitenaf ect.

Artikel 7. Sint en Piet kleding wat voor u speciaal op maat gemaakt wordt dient, voordat deze worden gemaakt 50% of volledig te hebben voldaan.

artikel 8. Het atelier van sinterklaas  is niet verantwoordelijk indien de door u opgegeven maat of kleur na levering van het kostuum onjuist blijkt te zijn. Het bestelde kostuum in de opgegeven maat dient dan gewoon te worden afgenomen.

artikel 9. Bepaalde artikelen zoals b.v. een staf kunnen slechts verstuurd worden na overleg met de klant en TNT. Dit in verband met de afwijkende lengte.